Er is een 3-gangen kookworkshop beschikbaar voor slechts € 47,50 per persoon en een 4 gangen workshop voor € 55,00 pp. (exclusief drankjes). U kunt kiezen uit een Italiaanse Kookworkshop, een Franse Kookworshop of een workshop op maat.

Wij bieden u de mogelijkheid om een drankarrangement a € 17,50 per persoon erbij te nemen (Wijn/bier/fris/koffie/thee). U kunt ook kiezen voor drank op basis van nacalculatie.

Deze workshops kunt u boeken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag hebben een tijdsduur van maximaal 3,5 uur. Minimum aantal deelnemers is 10 personen, maximaal aantaal deelnemers is 25 personen. Mocht u een groep hebben van 8 personen dan bent u uiteraard ook van harte welkom, u betaalt dan echter een toeslag van € 10 per persoon.

Sinds 15 maart 2012 heeft de Fijnproeverij een Chef in de persoon van Jos Hermans. Jos heeft zijn sporen in de Horeca ruimschoots getoond. Jos is met name in de regio bekend van zijn toenmalige restaurant de Negenmannen en het gebruik van regionale producten. De menu’s van de kookworkshops zullen onder zijn leiding worden samengesteld, waardoor u gegarandeerd bent van een overheerlijk menu.