De Fijnproeverij is sinds 2004 gevestigd in het centrum van Boxtel aan de Wilhelminastraat 2. Op loopafstand van het NS station en het Breukels Plein waar u gratis kunt parkeren.In De Fijnproeverij is er van alles mogelijk als het maar met Fijnproeven te maken heeft. We hebben een eigen micro-brouwerij, we verzorgen proeverijen en diverse kookworkshops voor groepen vanaf 8 personen. De Fijnproeverij is ook zeer geschikt voor wijnproeverijen, olijfolieproeverijen, private dinner parties en vergaderingen.

De Fijnproeverij bestaat uit een gezellig restaurantgedeelte met 30 zitplaatsen, een professionele horeca keuken waar we met ongeveer 25 personen gelijktijdig kunnen koken, een micro bierbrouwerij (75liter). In De Fijnproeverij hebben we een enorme kookboekenbibliotheek met zo’n 700 kookboeken.

De Fijnproeverij is een onderdeel van ons cateringbedrijf: Catering Professionals. Catering Professionals verzorgt de culinaire invulling van al uw activiteiten bij u aan huis, op een andere locatie of op uw bedrijf voor groepen vanaf 35 personen. Vraagt u vrijblijvend naar een offerte via ons mailadres boxtel@fijnproeverij.nl.