In het centrum van Boxtel, op loopafstand van het NS Station, is onze gezellige studio gelegen. In De Fijnproeverij worden proeverijen, workshops, brouwsessies en private dinners gegeven. Minimale groepsgrootte is 8 personen. Voor Private Dinner parties tot 30 personen of voor een perfecte vergaderruimte is onze studio zeer geschikt.

Voor uw workshops gebruiken we onze hele ruimte aan de Wilhelminastraat 2 in Boxtel. De ontvangst en het menu gebruiken we in onze gezellig ingerichte restaurantruimte bestaande uit 3 geschakelde ruimtes.  Het koken en bierbrouwen doen we gelijktijdig in onze professionele keuken. Onze workshops draaien rond de zogenaamde horecaformule. Dat wil zeggen dat we in groepen gelijktijdig aan de gang gaan.

Bij kookworkshops bereidt elke groep een gerecht voor: de zogenaamde mise-en-place. Nadat we aan tafel zijn gegaan gaat elke groep om toerbeurt zijn of haar gerecht afmaken en serveren. Uiteraard ontbreekt hier het ‘helden’verhaal over de bereidingswijze niet. Onze keuken heeft een maximale capaciteit van 25 gasten en het restaurant kan 30 gasten herbergen.