Kookstudio, micro brouwerij & prive restaurant

Workshops Keuzemenu

Voorgerechten

Griekse samosa’s
Deegflapjes gevuld met perzikrelish–deegflapjes gevuld met aardappel, dopwerwt en krenten (v)
Forelcrème met zalmtartaar en avocado
taartje van gerookte forel en gemarineerde zalm gegarneerd met avocado
Gepliceerde tomaten met tongfilet
tomaat gevuld met groente potpourri met een dakje van gebakken tongfilet
Tarte Fine van Aubergine, Mozzarella en Chorizo
bladerdeegtaartje met olijftapenade, gebakken aubergine, chorizo, mozzarella en paprika concentraat

Tussengerechten

Soupe Au Pistou
rijk gevulde soep van seizoensgroenten met provencaalse basilicumpasta
Creme Agnes Sorel
een gebonden cremesoep van kippenbouillon met rundertong en champignons
Bisque
Verse kreeftensoep met cappucino room

Hoofdgerechten

Tilapiafilet – spinazie amandel – wortelpuree en kokossaus
Gepocheerde tilapiafilet met een garnbittur van wortelpuree en spinazie amandel met een schuimige kokossaus
Gebraden speenvarken met minigroenten en pommes gratin met zoete aardappel
Sappig speenvarkenfilet gegaard in de oven met klein uitgesneden groenten een gegratineerde aardappelen
Zalm en croute met verse pasta en salade nicoise
Gebakken zalm met een dakje van geraspte noten en kaas op een bedje van rucola geserveerd met verse tagliatelle en creme en een salade met verse tonijn
Lamskoteletjes met Marokaanse kruiden
Lamskoteletjes met marokaanse kruiden, pruim en abrikoos geserveerd met gegratineerde aarappelen en boontjes

Desserts

Bosbessen vijgentaart met mintpesto en ijs
Overheerlijk dessert met een frisse dressing
Hazelnoottaart met ijs
klassiek Italiaans taart recept
Tompouce van Groene Appel
Tompuce gevuld met mascarponeroom en groene appel