Kookstudio, micro brouwerij & prive restaurant

Italiaans keuzemenu

Anti Pasti

Mozzarrella in carrozza
gebakken sandwiches met mozzarella kaas
Caponata
siciliaanse aubergine en groentepotpourri stoofschotel
Funghi al forno ripieni di ricotta
gebakken paddestoelen gevuld met ricotta

Secundi

Zuppa di pesce
soep van vis, schaal- en schelpdieren
Zuppa di baccalá
soep van gezouten kabeljauw
Minestrone
wereldberoemde italiaanse soep met seizoensgroente

Principale

Scaloppine di maiale con finocchio
varkenshaas met gorgonzollasaus en venkel
Filetti di Sogliole alla pizzaiola
tongfilets in tomaten- en olijvensaus geserveerd met gebakken venkel en zelfgemaakte lintpasta
Filetti di Sogliole alla pizzaiola
tongfilets in tomaten- en olijvensaus geserveerd met gebakken venkel en zelfgemaakte lintpasta
Pollo alla Toscana
braadschotel van kip en tomaat met fettucine
Vitello Tonato
klassiek koud gerecht van kalfsvlees met tonijnmayonaise geserveerd met wilde spinazie en pasta
Osso Bucco con Risotto
Milanese stoofschotel van kalfsvlees met een saffraanrisotto
Rotolo di Zucca e Ricotta
gevulde pastarol van spinazie, pompoen en ricotta – het Italiaanse feestrecept bij uitstek

Postre

Torta di Mandorle
amandeltaart
Crostata di fichi
Kruimeltaart met vijgen en kaneel
Tiramisu
beroemd italiaans koffie-chocolade dessert van masacpone, lange vingers en koffie extract